Pihe-puha mézeskalács – a Karácsony kedvence!
Nálunk minden évben igazán nagy slágernek számít a mézeskalács. Egy részről a gyerekek is szeretnek segíteni a készítésében, és mellette még imádják is az ízét!! 🙂
Imádom ezt a tésztát!!! Borzasztóan könnyű vele dolgozni, a gyúrása gyorsan megvan, a végeredmény pedig egy olyan pihe-puha tészta, ami bizony nem ragad!!! A puhaság bizony meg is marad, ha kekszes dobozba rakjuk fogyasztásig. Egyetlen igazi titka van, hogy be kell tartani a maximum 10 perces sütési időt!!!!! Ne süssétek tovább!!
A lisztet, a porcukrot, a fűszert, és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. A méz és a tojások szintúgy mehetnek a tetejére.
FACEBOOK: https://www.facebook.com/martushazikonyhaja