Sziasztok!

Mártus vagyok, két gyönyörű kisfiú édesanyja, és egy csodálatos férfi felesége. Nagyobbik kisfiam 2016-ban született, azóta többet foglalkoztam sütéssel-főzéssel. Ám, ami az igazi szenvedélyemmé vált, az a sütés. Drága nagymamáim régen mindig maguk mellé állítottak, mikor kislány voltam, és úgy tanították az igazi régi fortélyokat, mit hogyan kell elkészíteni. Emlékszem rá, hogy mindig kérdeztem miből mennyit kell a sütibe rakni, erre ők annyit mondtak, hogy érzéssel. Mindig haragudtam érte, mert nem tudtam ez náluk milyen mértékegység. Minden tiszteletem Édesanyámé, aki a mai napig szinte napi szinten finomabbnál finomabb süteményeket készít édesapámnak. Ezeket a régi recepteket én mindig leírtam magamnak, hogy később meg tudjam sütni a családomnak őket. Ezeket szeretném most elővenni, és elkészíteni, lehetőleg minél egyszerűbb formában.

Ismeretségi körömben is nagyon sok olyan embert ismerek, aki szívesen sütne családjának, csak nem tudja hogyan kezdjen hozzá, illetve mit hogyan kell csinálni. Igyekszem a recepteket minél részletesebben leírni, hogy tudjak segíteni nekik is. 

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy legyen bátor és próbálkozzon a sütéssel, igazán nem nagy kunszt 🙂 Mindenki jól tud sütni, csak még nem tud róla, vagy nem jó receptet választott!!!

EGYSZERŰ SÜTÉSRE-FŐZÉSRE FEL! 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ezek a receptek is érdekelhetnek 🙂
YOUTUBE csatorna indulása
YOUTUBE csatorna indulása

Sziasztok!A tegnapi napon elindult a Youtube csatorna is, melyen elkészült az első videó, mely egy kelt tészta elkészítéséről szól.Ha tetszik Read more

*Hello 2021* – Youtube csatornatagság – Tervek az idei évre

A Youtube csatornámon láthatjátok legújabb videómat, melyben bemutatom Nektek, hogy milyen új lehetőségeket kínál számotokra a youtube, hogyan elemzem a Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük